ΥΛΙΚΑ
Γαύρος
Αλάτι χοντρό
Σιμιγδάλι
Αλάτι χοντρό
Λάδι για το τηγάνι
Λίγο ξίδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Γαύρος
Αλάτι χοντρό
Σιμιγδάλι
Αλάτι χοντρό
Λάδι για το τηγάνι
Λίγο ξίδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα ψάρια και τα βάζουμε σε τρυπητό. Τα πασπαλίζουμε με το χοντρό αλάτι και τα αφήνουμε για 10 λεπτά.
- Τα περνάμε από το σιμιγδάλι τα βάζουμε σε μια πιατέλα και τα ραντίζουμε με λίγο ξίδι.
- Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: