Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΙΝΙΑ ΛΕΜΟΝΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
800γρ. Χοιρινά φιλετίνια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Χυμός από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φιλετίνια και από τις δύο πλευρές. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και τη μουστάρδα. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπέρωνουμε, βάζουμε το μπούκοβο, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά. Στο τελευταία 5 λεπτά ρίχνουμε το χυμό λεμονιού.
  • Συνοδεύουμε με ρύζι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: