ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό λουκανικάκια
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Ρίγανη
4 Φέτες μπέικον
400γρ. Τριμμένο τυρί
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό λουκανικάκια
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Ρίγανη
4 Φέτες μπέικον
400γρ. Τριμμένο τυρί
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίχνουμε τα λουκανικάκια σε ένα πυρέξ. Βάζουμε τα ντοματάκια, το κρασί, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, ρίγανη και το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε καλά.
- Ψήνουμε για 25 λεπτά στους 200 βαθμούς στον αέρα. Στα τελευταία 5 λεπτά, βάζουμε το μπέικον και το τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: