ΥΛΙΚΑ
4 Ώριμες μεγάλες ντομάτες
1 Ξυλάκι κανέλα
Ελαιόλαδο
4 Αβγά
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
Βασιλικό
Αλάτι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Ώριμες μεγάλες ντομάτες
1 Ξυλάκι κανέλα
Ελαιόλαδο
4 Αβγά
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
Βασιλικό
Αλάτι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε στο μούλτι τις ντομάτες και τις πολτοποιούμε. Τις βάζουμε σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι μαζί με το ξύλο κανέλας και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 30 λεπτά.
- Αφαιρούμε την κανέλα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι, μπούκοβο και ανακατεύουμε.
- Χτυπάμε σε ένα μπολ το γάλα με τα αβγά. Τα ρίχνουμε στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά να ψηθούν τα αβγά.
- Πασπαλίζουμε με το βασιλικό και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: