ΥΛΙΚΑ
2 Κιλά χοιρινό κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Χυμό από 2 λεμόνι
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
3-4 Πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Κιλά χοιρινό κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Χυμό από 2 λεμόνι
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
3-4 Πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο βάζουμε το κρέας αφού προηγουμένως το έχουμε πλύνει. Και όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τις πιπεριές.
- Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
- Βάζουμε το κρέας με τη μαρινάδα σε ταψί, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2 ώρες, τη τελευταία μισή ώρα χωρίς το αλουμινόχαρτο.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: