ΥΛΙΚΑ
2 Κούπες αλεύρι
1 Πρέζα αλάτι
4 Αβγά χτυπημένα
2 Κουταλιές σούπας κονιάκ
2 1/2 Κούπες γάλα
4 Κουταλιές σούπας βούτυρο λιωμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Κούπες αλεύρι
1 Πρέζα αλάτι
4 Αβγά χτυπημένα
2 Κουταλιές σούπας κονιάκ
2 1/2 Κούπες γάλα
4 Κουταλιές σούπας βούτυρο λιωμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το αλεύρι, το αλάτι, τα αβγά, το κονιάκ και λίγο από το γάλα. Συνεχίζοντας το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα ρίχνουμε λίγο λίγο το γάλα και το βούτυρο. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα πηχτό χυλό. Το αφήνουμε για μία ώρα στο ψυγείο. Βάζουμε λίγο βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Παίρνουμε μικρές ποσότητες από το χυλό και το απλώνουμε στο τηγάνι. Ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: