ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
2 Κιλά κρεμμύδια για στιφάδο
Ελαιόλαδο
2 Φύλλα δάφνης
3-4 Κόκκους μπαχάρι
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
400γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες
Λίγο ξίδι
1/2 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
2 Κιλά κρεμμύδια για στιφάδο
Ελαιόλαδο
2 Φύλλα δάφνης
3-4 Κόκκους μπαχάρι
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
400γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες
Λίγο ξίδι
1/2 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας. Το βγάζουμε και βάζουμε τα κρεμμύδια να σοταριστούν και να μελώσουν σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το ξίδι.
- Προσθέτουμε το κρέας και τις ντομάτες, τα μπαχαρικά και αλατοπιπερώνουμε. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία και 1 ώρα και 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: