ΥΛΙΚΑ
250γρ. Φέτα
250γρ. Κασέρι τριμμένο
Αλεύρι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
2 Αβγά χτυπημένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Φέτα
250γρ. Κασέρι τριμμένο
Αλεύρι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
2 Αβγά χτυπημένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τη φέτα με ένα πιρούνι.
- Ρίχνουμε το κασέρι, τα αβγά και το πιπέρι, ανακατεύουμε πολύ καλά. Σχηματίζουμε στρογγυλές κροκέτες τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: