Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Συσκευασία φύλλο κανταϊφι
500γρ. Κασέρι κομμένο σε κομμάτια
5 Αβγά
250γρ. Βούτυρο
1/2 Λίτρο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βουτυρώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε το μισό κανταϊφι αφού πρώτα το έχουμε ανοίξει. Βάζουμε το τυρί και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κανταϊφι. Ζεσταίνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε την πίτα. 
  • Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και περιχύνουμε την πίτα. 
  • Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα μέχρι να ροδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: