ΥΛΙΚΑ
800γρ. Γαύρο
100γρ. Αλεύρι
200ml. Μπίρα
Κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
800γρ. Γαύρο
100γρ. Αλεύρι
200ml. Μπίρα
Κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε το γαύρο. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με τη μπίρα και το κύμινο.
- Περνάμε το γαύρο από το χυλό και τον τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
- Τον βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και αλατοπιπερώνουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: