ΥΛΙΚΑ
600γρ. Φιλέτο σολομού
Χυμό από 2 λεμόνια
Ξύσμα από 2 λεμόνια
3-4 Πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
5 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Άνηθο ψιλοκομμένο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
600γρ. Φιλέτο σολομού
Χυμό από 2 λεμόνια
Ξύσμα από 2 λεμόνια
3-4 Πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
5 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Άνηθο ψιλοκομμένο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τα φιλέτα σε μικρά κομμάτια και τα περιχύνουμε με τα υπόλοιπα υλικά που έχουμε ανακατέψει πολύ καλά.
- Περνάμε τα κομμάτια ψαριού και πιπεριάς σε σουβλάκια και τα βάζουμε σε αντικολλητικό ταψί, τα περιχύνουμε με τη μαρινάδα. Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς.
- Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο άνηθο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: