ΥΛΙΚΑ
800γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 Πιπεριές χρωματιστές χοντοκομμένες
150γρ. Φέτα σε κύβους
Πάπρικα
Κύμινο
Ρίγανη
200ml. Λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
800γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 Πιπεριές χρωματιστές χοντοκομμένες
150γρ. Φέτα σε κύβους
Πάπρικα
Κύμινο
Ρίγανη
200ml. Λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη πάπρικα και το κύμινο. Σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και μαγειρεύουμε μέχρι το φαγητό να μείνει με το λάδι του. Προσθέτουμε τη ρίγανη και τη φέτα και ανακατεύουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: