Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

ΑΠΑΚΙ ΤΗΓΑΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Απάκι κομμένο σε κυβάκια
10 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 Ποτήρι κόκκινο κρασί
Ελαιόλαδο
200γρ. Γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
  • Ρίχνουμε και το απάκι. Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε, συμπληρώνουμε και τα ντοματίνια. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε. Όταν μείνει με το λάδι του ρίχνουμε τη γραβιέρα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: