ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό συκωτάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας αλεύρι
150ml. Λευκό κρασί
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
1 Ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό συκωτάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας αλεύρι
150ml. Λευκό κρασί
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
1 Ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και στραγγίζουμε τα συκωτάκια. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου.
- Προσθέτουμε τα συκωτάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Πασπαλίζουμε με το αλεύρι. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Μαγειρεύουμε για 15 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία να μείνει με το λάδι του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: