Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

ΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑ

ΥΛΙΚΑ
500ml. Κρέμα γάλακτος
450γρ. Φράουλες
200γρ. Γιαούρτι
8 Κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ τη κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγύ.
  • Πολτοποιούμε τις φράουλες στο μπλέντερ.
  • Τις βάζουμε στη σαντιγύ με το γιαούρτι και την άχνη.
  • Τα χτυπάμε ξανά στο μίξερ και τα βάζουμε στη κατάψυξη. Ανά 30 λεπτά βγάζουμε το παγωτό το χτυπάμε με το  μίξερ, αυτό το κάνουμε 3-4 φορές. Αφήνουμε να παγώσει καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: