ΥΛΙΚΑ
500ml. Κρέμα γάλακτος
450γρ. Φράουλες
200γρ. Γιαούρτι
8 Κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500ml. Κρέμα γάλακτος
450γρ. Φράουλες
200γρ. Γιαούρτι
8 Κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ τη κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγύ.
- Πολτοποιούμε τις φράουλες στο μπλέντερ.
- Τις βάζουμε στη σαντιγύ με το γιαούρτι και την άχνη.
- Τα χτυπάμε ξανά στο μίξερ και τα βάζουμε στη κατάψυξη. Ανά 30 λεπτά βγάζουμε το παγωτό το χτυπάμε με το μίξερ, αυτό το κάνουμε 3-4 φορές. Αφήνουμε να παγώσει καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: