ΥΛΙΚΑ
2 Φλιτζάνια του τσαγιού ρεβύθια, μέσα σε νερό από τη προηγούμενη μέρα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 Σκελίδες σκόρδο
1 1/2 Κουταλιά της σούπας αλεύρι
Αλάτι
Κύμινο
Λίγο κόλιαντρο
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φλιτζάνια του τσαγιού ρεβύθια, μέσα σε νερό από τη προηγούμενη μέρα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 Σκελίδες σκόρδο
1 1/2 Κουταλιά της σούπας αλεύρι
Αλάτι
Κύμινο
Λίγο κόλιαντρο
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στραγγίζουμε τα ρεβίθια και τα ξεπλένουμε. Τα βάζουμε στο μπλέντερ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Καλύπτουμε με πλαστική μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: