ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
250γρ. Λουκάνικο κομμένο σε φέτες
Ρίγανη
Λίγο λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Βασιλικό
200γρ. Τριμμένο τυρί
500γρ. Ζυμαρικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
250γρ. Λουκάνικο κομμένο σε φέτες
Ρίγανη
Λίγο λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Βασιλικό
200γρ. Τριμμένο τυρί
500γρ. Ζυμαρικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό να μείνουν al dente. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με τη πιπεριά. Σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, το βασιλικό και το τριμμένο τυρί. Ρίχνουμε το φαγητό σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Ψήνουμε για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: