ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
15 Λεπτές φέτες παστουρμά
400γρ. Τριμμένα τυριά
2 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
1 Αβγό χτυπημένο
3 Ντομάτες σε ροδέλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φύλλα σφολιάτας
15 Λεπτές φέτες παστουρμά
400γρ. Τριμμένα τυριά
2 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
1 Αβγό χτυπημένο
3 Ντομάτες σε ροδέλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και στρώνουμε ένα φύλλο σφολιάτας.
- Απλώνουμε τις μισές φέτες παστουρμά και από απλώνουμε το μισό τυρί. Απλώνουμε τις ντομάτες και από πάνω τις υπόλοιπες φέτες παστουρμά και το υπόλοιπο τυρί. Ρίχνουμε εδώ και εκεί το κέτσαπ και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Γυρίζουμε τις άκρες προς τα μέσα.
- Χαράζουμε την επιφάνεια και περιχύνουμε με το χτυπημένο αβγό.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά στον αέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: