ΥΛΙΚΑ
6 Πατάτες μέτριες βρασμένες και πολτοποιημένες
1 Φλιτζάνι αλεύρι
1/2 Φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο
1 Φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
Θυμάρι
Πάπρικα γλυκιά
Αλάτι
1 Φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
6 Πατάτες μέτριες βρασμένες και πολτοποιημένες
1 Φλιτζάνι αλεύρι
1/2 Φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο
1 Φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
Θυμάρι
Πάπρικα γλυκιά
Αλάτι
1 Φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός της φρυγανιάς και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Δημιουργούμε μπαλάκια τα οποία τα περνάμε από τη φρυγανιά.. Τα αφήνουμε για μισή ώρα στο ψυγείο.
- Τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν. Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: