ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Κιλό πανσέτα σε λεπτές φέτες
Ξύσμα από 2 λεμόνια
Δεντρολίβανο
Ρίγανη
5 Κουταλιές σούπας μέλι
4 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
500ml. Λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 1/2 Κιλό πανσέτα σε λεπτές φέτες
Ξύσμα από 2 λεμόνια
Δεντρολίβανο
Ρίγανη
5 Κουταλιές σούπας μέλι
4 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
500ml. Λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
- Περιχύνουμε την πανσέτα και την αφήνουμε στο ψυγείο για 5 ώρες.
- Βάζουμε το κρέας σε ένα ταψί και το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 1/2 ώρα.
- Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 10 λεπτά ακόμη στο γκριλ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: