ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
200γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
1 Πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
1 Φιλέτο στήθος κοτόπουλο βρασμένο
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φύλλα σφολιάτας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
200γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
1 Πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
1 Φιλέτο στήθος κοτόπουλο βρασμένο
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε όλα τα υλικά εκτός από το τυρί.
- Απλώνουμε τα φύλλα σφολιάτας και μοιράζουμε τη γέμιση, πασπαλίζουμε με το τυρί. Τυλίγουμε σε ρολά και χαράζουμε σε 2-3 σημεία. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: