Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε χοντρές ροδέλες
2 Κόκκινες πιπεριές κομμένες σε χοντρές ροδέλες
1 Κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
4 Κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί\
250γρ. Χυμό ντομάτας
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
400γρ. Φέτα κομμένη σε κύβους
200γρ. Γραβιέρα κομμένη σε κύβους
Μπούκοβο
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο ωα ριδίσει. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.
Σβήνουμε με το μπαλσάμικο και το κρασί.
Ρίχνουμε λίγο αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το μπούκοβο. Συμπληρώνουμε το χυμό ντομάτας και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
Βάζουμε το φαγητό σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Από πάνω βάζουμε τα τυριά, πασπαλίζουμε με ρίγανη και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: