ΥΛΙΚΑ
700γρ. Κιμά κοτόπουλου
1 Κρεμμύδι πολτοποιημένο
1 Πιπεριά πολτοποιημένη
5 Φρυγανιές τριμμένες
3 Κουταλιές σούπας λάδι
1 Κουταλιά σούπας ξύδι
1/2 Κουταλάκι του γλυκού σόδα μαγειρική
2 Κουταλάκι γλυκού κέτσαπ
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Πάπρικα
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
700γρ. Κιμά κοτόπουλου
1 Κρεμμύδι πολτοποιημένο
1 Πιπεριά πολτοποιημένη
5 Φρυγανιές τριμμένες
3 Κουταλιές σούπας λάδι
1 Κουταλιά σούπας ξύδι
1/2 Κουταλάκι του γλυκού σόδα μαγειρική
2 Κουταλάκι γλυκού κέτσαπ
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Πάπρικα
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ζυμώνουμε τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά. Πλάθουμε τα μπιφτέκια. Τα βάζουμε σε λαδωμένο πυρίμαχο σκεύος και τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μία ώρα, στη μισή ώρα τα γυρίζουμε πλευρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: