ΥΛΙΚΑ
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
400γρ. Μισοβρασμένες πατάτες
Αλάτι
Πιπέρι
250γρ. Σύγκλινο κομμένο σε μικρά κομμάτια
4 Αβγά
Θυμάρι
50ml. Γάλα
200γρ. Τριμμένα τυριά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
400γρ. Μισοβρασμένες πατάτες
Αλάτι
Πιπέρι
250γρ. Σύγκλινο κομμένο σε μικρά κομμάτια
4 Αβγά
Θυμάρι
50ml. Γάλα
200γρ. Τριμμένα τυριά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς
- Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες. Τις αλατοπιπερώνουμε. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τις σοτάρουμε να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
- Λαδώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε τις πατάτες.
- Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε το σύγκλινο και το απλώνουμε επάνω από τις πατάτες.
- Σε ένα χτυπάμε τα αβγά. Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε το θυμάρι και ανακατεύουμε. Βάζουμε το γάλα και το τριμμένο τυρί, ανακατεύουμε.
- Απλώνουμε το μείγμα στο πυρίμαχο.
- Ψήνουμε για 20 λεπτά στον αέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: