ΥΛΙΚΑ
1 Χταπόδι
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
2 Φύλλα δάφνης
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το χταπόδι σε χοντρά κομμάτια.
- Το βάζουμε σε κατσαρόλα με το κρασί και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά. Απλώνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και βάζουμε το χταπόδι με τα υπόλοιπα υλικά κλείνουμε καλά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: