ΥΛΙΚΑ
600γρ. Φέτα σε τρίμματα
400γρ. Γιαούρτι
150γρ. Σε θερμοκρασία δωματίου
4 Αβγά
1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
600γρ. Φέτα σε τρίμματα
400γρ. Γιαούρτι
150γρ. Σε θερμοκρασία δωματίου
4 Αβγά
1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο να αφρατέψει.
- Προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και το γάλα και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Προσθέτουμε λίγο λίγο λίγο το αλεύρι με το μπέικιν και ανακατεύουμε με σπάτουλα. Αφού ανακατέψουμε καλά προσθέτουμε τη φέτα, το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε πυρίμαχο που έχουμε βουτυρώσει. Από πάνω ρίχνουμε 4-5 πολύ μικρά κομματάκια βούτυρο.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: