Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

ΥΛΙΚΑ

5-6 Μεγάλα μανιτάρια

1 Πιπεριά ψιλοκομμένη

5 Φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες

5 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένες

Τριμμένο τυρί

1 Μικρό κομμάτι βούτυρο

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε προσεκτικά τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και  τα ψιλοκόβουμε. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα κοτσάνια με την πιπεριά. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ζαμπόν και το μπέικον.
  • Στρώνουμε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί αραδιάζουμε τα μανιτάρια και μοιράζουμε τη γέμιση που ετοιμάσαμε. Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά.

1 σχόλιο:

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: