ΥΛΙΚΑ
1 Ποτήρι σπορέλαιο
2 Ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό
2-3 Ποτήρια ζάχαρη ανάλογα πόσο γλυκό μας αρέσει
4 Ποτήρια νερό
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με τη κανέλα και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις να πάρει χρώμα.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε τη κατσαρόλα πάνω στο μάτι και ρίχνουμε το νερό.
- Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Αδειάζουμε το γλυκό σε φόρμα για να πάρει το σχήμα που θέλουμε ή σε ατομικά μπολ και σερβίρουμε όταν κρυώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: