Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

4 Μπριζόλες 

1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί

Ελαιόλαδο

1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου

1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες

Αλάτι

Πιπέρι

Πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε, στεγνώνουμε τις μπριζόλες, τις αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με πάπρικα. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλο τηγάνι και τις βάζουμε να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
  • Σβήνουμε με το κρασί και σιγομαγειρεύουμε με καπάκι για 30 λεπτά που και που γυρίζουμε τις μπριζόλες.
  • Συνοδεύουμε με ρύζι ή τηγανιτές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: