Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

ΚΡΑΣΑΤΗ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

1 Συκωταριά κομμένη σε μικρά κομμάτια

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Ρίγανη 

Θυμάρι

1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου

1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τη συκωταριά και τη βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό που βράζει, την αφήνουμε για λίγα λεπτά και τη στραγγίζουμε. 
  • Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά τα κομμάτια της συκωταριάς μαζί με το πολτό σκόρδου να πάρουν χρώμα.
  • Σβήνουμε με το κρασί αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι και τη ρίγανη. Βάζουμε μισό ποτήρι νερό, σκεπάζουμε τη τηγάνι και μαγειρεύουμε για 25 λεπτά να μείνει με το λάδι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: