Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

 ΥΛΙΚΑ

500γρ. Μακαρόνια

400γρ. Γαρίδες καθαρισμένες

100ml. Κρέμα γάλακτος

Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο

Χυμό από 1 λεμόνι

Ξύσμα από 1 λεμόνι

1 Φινόκιο κομμένο σε λεπτές φέτες

3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente και τα στραγγίζουμε.
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε και το φινόκιο. 
  • Προσθέτουμε τα μακαρόνια, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος. 
  • Ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: