ΥΛΙΚΑ
3 Καρότα τριμμένα
2 Πατάτες τριμμένες
250γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
1 Κρεμμύδι τριμμένο
2 Αβγά
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε αλεύρι τόσο όσο χρειάζεται για να έχουμε ένα πηχτό χυλό. Παίρνουμε κουταλιές από το χυλό και τις ρίχνουμε σε τηγάνι με λάδι που καίει.
- Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τους σερβίρουμε ζεστούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: