Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

ΚΑΡΟΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

 ΥΛΙΚΑ

3 Καρότα τριμμένα

2 Πατάτες τριμμένες

250γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο

1 Κρεμμύδι τριμμένο

2 Αβγά

1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου

Αλάτι

Πιπέρι

Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλεύρι 

Λάδι για το τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε αλεύρι τόσο όσο χρειάζεται για να έχουμε ένα πηχτό χυλό. Παίρνουμε κουταλιές από το χυλό και τις ρίχνουμε σε τηγάνι με λάδι που καίει. 
  • Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τους σερβίρουμε ζεστούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: