Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ

 ΥΛΙΚΑ

500γρ. Καλαμαράκια κομμένα σε ροδέλες

1 Φλιτζάνι αλεύρι

100γρ. Τριμμένη παρμεζάνα

2 Αβγά

1 Φλιτζάνι τσαγιού ψίχουλα ψωμιού

Αλάτι

Πιπέρι

Λάδι για το τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί με το ψωμί. Αλατοπιπερώνουμε τα καλαμαράκια, τα περνάμε πρώτα από το αλεύρι μετά από τα αβγά και τέλος από το μείγμα παρμεζάνας ψωμιού.
  • Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: