Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ

 ΥΛΙΚΑ

500γρ. Μακαρόνια

Ελαιόλαδο

400γρ. Φέτα τριμμένη

100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο

150γρ. Ζαμπόν κομμένο σε μικρά κομμάτια

10 Φέτες γκούνται

400ml. Κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε με λίγο ελαιόλαδο. Τα βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος και τα ανακατεύουμε με τη φέτα, το κεφαλοτύρι και το ζαμπόν. Τα απλώνουμε και στρώνουμε από πάνω τις φέτες της γκούντας και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. 
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: