Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους

1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Ελαιόλαδο


1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου

3 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες

500γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στη μέση

Αλάτι

Πιπέρι 

Ρίγανη 

Πάπρικα

1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε το κρέας το στραγγίζουμε και τα αλατοπιρώνουμε.
  • Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου.
  • Προσθέτουμε το κρέας και τις πιπεριές και σοτάρουμε να πάρουν χρώμα.
  • Σβήνουμε με το κρασί.
  • Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη και τη πάπρικα. 
  • Σκεπάζουμε το τηγάνι χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά. 
  • Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι ή πατάτες τηγανιτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: