- Μοσχαρίσιες μπριζόλες χωρίς κόκκαλο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μπούκοβο
- Ρίγανη
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε τις μπριζόλες. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και αλείφουμε το κρέας, το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
- Ψήνουμε στο σχαροτήγανο ή στο γκριλ και συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: