- 1 Μεγάλη σουπιά
- 1/2 Κιλό αρακά
- 1 Πράσο ψιλοκομμένο
- 1/2 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 Ντομάτες τριμμένες
- 200ml. Χυμό Ντομάτας
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τη σουπιά. Τη βάζουμε σε κατσαρόλα χωρίς τίποτα άλλο σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά. Ρίχνουμε ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το πράσο και σοτάρουμε. Προσθέτουμε τις ντομάτες και το χυμό ντομάτας και τον αρακά. Βάζουμε νερό να καλυφθεί το φαγητό και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά. Ρίχνουμε τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: