Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. Μακαρόνια
  • 200γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
  • 200γρ. Μπέικον χοντροκομμένο
  • 1Κουταλιά σούπας βούτυρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 200ml. Κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να είναι al dente.
  • Ταυτόχρονα σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον.
  • Ρίχνουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι και δύο κουτάλες από το νερό που έβρασαν. 
  • Ανακατεύουμε.
  • Ρίχνουμε το τυρί και ανακατεύουμε.
  • Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε καλά, κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: