- 1 Ποτήρι νερού αραβοσιτέλαιο
- 1 Ποτήρι νερού ζάχαρη
- 2 Ποτήρια νερού αλεύρι
- 1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 1 Βανίλια
- 3 Αβγά
- 3 Μήλα
- Λίγη ζάχαρη
- Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε ροδέλες. Τα βάζουμε και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά, στη συνέχεια ρίχνουμε το λάδι, την ζάχαρη, το αλεύρι, το μπέικιν και τη βανίλια, τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
- Απλώνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο πυρέξ και τοποθετούμε τις ροδέλες των μήλων.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: