Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κουνουπίδι
  • 1 Κουτί μπίρα
  • 100γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • Αλεύρι
  • Λάδι για το τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε το κοτσάνι από το κουνουπίδι και το χωρίζουμε σε μπουκετάκια. Το βράζουμε σε αλατισμένο νερό ίσα ίσα να μαλακώσει και το στραγγίζουμε
  • Ρίχνουμε σε μπολ την μπίρα, το τυρί, και αλεύρι όσο χρειαστεί για να γίνει χυλός. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι.
  • Βουτάμε το κουνουπίδι στο χυλό και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει. 
  • Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: