- 1 Κουνουπίδι
- 1 Κουτί μπίρα
- 100γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- Αλεύρι
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το κοτσάνι από το κουνουπίδι και το χωρίζουμε σε μπουκετάκια. Το βράζουμε σε αλατισμένο νερό ίσα ίσα να μαλακώσει και το στραγγίζουμε
- Ρίχνουμε σε μπολ την μπίρα, το τυρί, και αλεύρι όσο χρειαστεί για να γίνει χυλός. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι.
- Βουτάμε το κουνουπίδι στο χυλό και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει.
- Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: