ΥΛΙΚΑ
- 5 Κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
- 4 Πατάτες κομμένες σε λεπτές ροδέλες
- Ελαιόλαδο
- 2 Αβγά
- 250ml. Κρέμα γάλακτος
- 200γρ. Τριμμένα κίτρινα τυριά
- 100γρ. Φέτα σε τρίμματα
- Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στρώνουμε τις πατάτες και τα κολοκυθάκια σε πυρίμαχο σκεύος και τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και λίγο νερό. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 40 λεπτά. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και πασπαλίζουμε με τα τυριά, τον άνηθο και τον μαϊντανό.
- Σε μπολ χτυπάμε με σύρμα τα αβγά με τη κρέμα γάλακτος. Περιχύνουμε το φαγητό και ψήνουμε για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: