- 250γρ. Φέτα σε κομμάτια
- 1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
- 3 Κουταλιές σούπας βούτυρο
- 3 Κουταλιές σούπας αλεύρι
- Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μικρό τηγανάκι καίμε το βούτυρο και βάζουμε τη φέτα και τη πιπεριά. Σε μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με μισό ποτήρι νερό και το ρίχνουμε στο τηγάνι. Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά, ρίχνουμε το μπούκοβο και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: