- 1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
- 1 Κιλό αρακά
- Ελαιόλαδο
- 250ml. Χυμό ντομάτας
- 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
- 2 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
- 1 Κύβο λαχανικών
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου, βάζουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός του αρακά, και νερό όσο χρειάζεται για να σκεπάζει το φαγητό. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 1 ώρα.
- Βάζουμε τον αρακά, συμπληρώνουμε ζεστό νερό αν χρειάζεται και μαγειρεύουμε για άλλα 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: