Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΑΡΑΚΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
  • 1 Κιλό αρακά
  • Ελαιόλαδο
  • 250ml. Χυμό ντομάτας
  • 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
  • 2 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
  • 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
  • 1 Κύβο λαχανικών
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου, βάζουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
  • Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός του αρακά, και νερό όσο χρειάζεται για να σκεπάζει το φαγητό. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 1 ώρα.
  • Βάζουμε τον αρακά, συμπληρώνουμε ζεστό νερό αν χρειάζεται και μαγειρεύουμε για άλλα 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: