- 500γρ. Μακαρόνια
- Βούτυρο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μυζήθρα ξερή τριμμένη
- Ελαιόλαδο
- Αβγά τηγανιτά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
- Καίμε το ελαιόλαδο με το βούτυρο.
- Μοιράζουμε τα μακαρόνια σε πιάτα και πασπαλίζουμε με μπόλικη μυζήθρα.
- Τα καίμε με μερικές κουταλιές από το καυτό βούτυρο.
- Βάζουμε από ένα αβγό.
- Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: