Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

 ΥΛΙΚΑ

  • 100γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 100γρ. Ζάχαρη
  • 1  Κρόκο αβγού 
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 Πρέζα αλάτι
  • 260γρ. Αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη πολύ καλά. Προσθέτουμε τον κρόκο, το ξύσμα και το αλάτι και ανακατεύουμε. Βάζουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε. 
  • Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 1 ώρα και την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο. Κόβουμε τα μπισκότα σε ότι σχήμα μας αρέσει και τα αραδιάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου την οποία έχουμε καλύψει με λαδόκολλα.
  • Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: