- 4 Πατάτες τριμμένες
- 1 Κρεμμύδι τριμμένο
- 1 Αβγό
- 2 Καρότα τριμμένα
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στραγγίζουμε τα τριμμένα λαχανικά να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το αβγό, το μαϊντανό και αλεύρι όσο χρειαστεί για να έχουμε ένας παχύρευστος χυλός. Αλατοπιπερώνουμε.
- Αφού κάψει το λάδι ρίχνουμε κουταλιές από το χυλό και τηγανίζουμε να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: