Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΑΤΑΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ

 ΥΛΙΚΑ

  • 2 Μεγάλες πατάτες
  • Ελαιόλαδο
  • 2 Κρεμμύδια
  • 1 Φύλλο δάφνης
  • 1 Κύβο με ζωμό κότας
  • 1 Πράσο μόνο το άσπρο μέρος
  • 1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
  • 1 Λίτρο νερό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά. Τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζουμε στη κατσαρόλα με το νερό και το αλάτι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά. Αφαιρούμε το φύλλο δάφνης και πολτοποιούμε τα λαχανικά προσθέτουμε λίγο νερό και βράζουμε για λίγα λεπτά ακόμη, πασπαλίζουμε με πιπέρι και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: