- 500γρ. Μακαρόνια
- 250γρ. Λουκάνικα κοκτέιλ κομμένα στη μέση
- 250γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
- Λίγο βούτυρο
- 250ml. Χυμό ντομάτας
- 1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Θυμάρι
- 2 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Σε τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα λουκάνικα, σβήνουμε με το κρασί προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 10 λεπτά.- Βάζουμε τα μακαρόνια σε πυρίμαχο σκεύος περιχύνουμε με τη σάλτσα και ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με το τυρί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: