- 1 Κιλό μπούτι χοιρινό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μερίδες
- Αλάτι
- 2 Κιλά πατάτες καθαρισμένες και κομμένες
- Πιπέρι
- Δενδρολίβανο
- Χυμό από 2 πορτοκάλια
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- Ελαιόλαδο
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
- 1 Κουταλάκι του γλυκού μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε σε ταψί μαζί με τις πατάτες. Μέσα στο χυμό πορτοκαλιού διαλύουμε το μέλι και τη μουστάρδα και περιχύνουμε τα φαγητό.
- Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και 1 ποτήρι νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 1/2 ώρα. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για λίγα λεπτά ακόμη να πάρει χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: