Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κιλό κιμά 
  • 1 Κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 Κουταλάκι γλυκό πολτό σκόρδου
  • 5 Φρυγανιές τριμμένες
  • 1 Αβγό
  • 200γρ. Φέτα τριμμένη
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Δυόσμο
  • 2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 1 Κουταλιά σούπας ξίδι
  • 1 Σφηνάκι ούζο
  • Λάδι για το τηγάνι
  • Αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και ζυμώνουμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε μία αφράτη και ομοιογενή ζύμη. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  • Πλάθουμε μικρά μπαλάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τα γυρνάμε να ροδίσουν ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: